2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:10

Belföld

Változó álláspontok

Holovits Huba kiemelte: az ellenzék által támogatott jelölt mellé állt a Nők a Balatonért civil szervezet elnöke is, aki korábban határozottan ellenezte Herényi Károly tervét, amely engedte volna a motorcsónakok közlekedését a Balatonon, most mégis őt támogatja.

  • Változó álláspontok

Nincs jobb megoldás a balatoni turizmus fellendítésére annál, hogy újra engedélyezzék a tavon a motorcsónakok és jachtok közlekedését - ezt találta ki Herényi Károly még 2005-ben. Az akkor még MDF-s színekben politizáló képviselő a kommunista időkkel magyarázta a a több évtizedes tilalmat: szerinte ugyanis a Kádár rendszerben nem akarták, hogy a tóban fürdők lássák a külföldiek járműveit. Herényi most sem zárkózik el attól, hogy elektromos csónakok lepjék el a Balatont.

Herényi Károly most független jelöltként indul a balatonparti település vezetőjének pozíciójáért és bár nem tud azonosulni az ellenzéki pártok politikájával, saját bevallása szerint mindegyik támogatását elfogadja. Herényit támogatja a város korábbi polgármestere is Bezeréti Katalin, aki a Nők a Balatonért Egyesület elnökeként az egyik legnagyobb elutasítója volt annak idején a korábbi MDF-s politikus indítványának most mégis őt támogatja.

Az ellenzéki pártok úgy támogatják Herényi Károlyt, hogy egyiknek sincs alapszervezete a városban - hangsúlyozta a város fideszes polgármestere. Holovits Huba arról is beszélt, hogy nem meglepő az ellenzéki összefogás Herényi mögött mivel nekik csak a hatalom megszerzése fontos.

Hír TV 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!