2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Belföld

Valós igényekre ad valós válaszokat a családvédelmi akciótervvel a kormány

Valós igényekre ad valós válaszokat a családvédelmi akciótervvel a kormány - mondta a családpolitikáért felelős helyettes államtitkár a Nagycsaládosok Országos Egyesülete által szervezett hétüléses hétvége megnyitóján. A rendezvény azért jött létre, hogy megkönnyítsék azoknak a nagycsaládosoknak a döntését, akik elhatározták, hogy igénybe veszik a kormány által biztosított segítséget az autóvásárláshoz.

  • Valós igényekre ad valós válaszokat a családvédelmi akciótervvel a kormány

Februárban jelentette be Orbán Viktor családvédelmi akciótervét, amely a lakhatás és a mindennapi élet mellett a nagycsaládosok autóvásárlásában is segítséget nyújt.

A NOE most hétvégén pedig segítséget nyújt a támogatásban Tizenkettő autógyártó képviseltette magát a szervezet hétplusz üléses hétvégéjén. A rendezvény célja hogy a családoknak ne kelljen külön-külön meglátogatniuk a különböző márkakereskedést, ha tájékozódni akarnak autóvásárlás előtt. A kezdeményezés népszerűségét jelzi, hogy mintegy tízezren regisztráltak az eseményre.

Az érdeklődő családok az eseményen beülhettek a volán mögé, illetve átnézhették azokat a járműveket, amelyekre támogatást kaphatnak.

A családpolitikáért felelős államtitkár szerint ez azért fontos, mert ennek segítségével az álmodozásból tervezés lehet.

Beneda Attila hangsúlyozta: a családvédelmi akcióterv hét pontjának is pontosan ez a célja: valós igényekre valós válaszokat adni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A Financial Times magasztalja Magyarországot

A Financial Times magasztalja Magyarországot

Magyarország, Olaszország és Franciaország, 1 milliárd eurós támogatást ad saját nemzeti költségvetéséből a ritka betegségek kezelésére szolgáló gyógyszerek felfedezésének elősegítésére.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!