2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:10

Belföld

Választ vár a Bán-ügyre a színházak érdekképviselete a fővárosól

Magyarázatot vár Budapest vezetésétől a Magyar Teátrumi Társaság Bán Teodóra-ügyében. A legnagyobb hazai színházi érdekvédő szervezet azokra a hírekre reagált, hogy a balliberális fővárosi vezetés nem nevezte ki újra a Szabad tér színházat 15 éve vezető és munkájáért többszörösen kitüntetett Bánt, pedig annak pályázatát a szakbizottság elfogadta. Sajtóhírek szerint a színházigazgató bűne, hogy 2013-ban kinevezték a főváros kultúráért és turizmusért felelős szervezete, a Turisztikai Központ Nonprofit Kft. ügyvezetőjének és ő a cég művészeti vezetője is. Emellett korrekt a viszonya a főváros előző vezetésével is.

  • Választ vár a Bán-ügyre a színházak érdekképviselete a fővárosól

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Október elsején kezdődik a népszámlálás

Október elsején kezdődik a népszámlálás

A kérdőíveket október 16-áig lehet kitölteni az interneten, ezt követően számlálóbiztosok keresik fel azokat a háztartásokat, ahonnan nem érkezett be online adatszolgáltatás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!