2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Vádemelés a szemben haladó vonatok ügyében

Vádat emeltek az egymással szemben haladó kelenföldi vonatok ügyében.

Az ügyészség szerint két forgalmi szolgálattevő és egy mozdonyvezető is felelős azért, amiért tavaly szeptemberben majdnem összeütközött két személyvonat a pályaudvar közelében. A három vasúti dolgozó ellen a vasúti közlekedés gondatlan veszélyeztetésének vétsége miatt nyújtottak be vádiratot.

Tavaly szeptemberben a Pécsről érkező intercity és a szombathelyi gyors egymással szemben alig száz méterre állt meg. Ezen a szakaszon korábban sebességkorlátozást rendelt el a MÁV, és a forgalom is egy vágányon haladt, mivel Hárosnál egy munkagép elszakította egy biztosítóberendezés kábelét. A két érintett szerelvény csak órákkal később indulhatott tovább.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Tiszteletben fogja tartani Ukrajna a kárpátaljai magyarok jogait, hogy csatlakozhasson az Unióhoz?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!