2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Lélektáncosok – A Bozsik Yvette Társulat 30 éve 03:00

Belföld

Vadai Ágnes volt a Jobbik „sztárvendége” Jászberényben

Korábban nácizta őket, most előadást tartott a Jobbik jászberényi lakossági fórumán Vadai Ágnes. A DK alelnöke azért látogatott a Szolnok megyei városba, hogy átbeszéljék az ellenzék helyzetét. Nem ez az első, hogy a Jobbik tudatosan közeledik a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióhoz.

  • Vadai Ágnes volt a Jobbik „sztárvendége” Jászberényben

„Vadai Ágnes vagyok, a DK képviselője vagyok, egy nő, aki nem retten meg semmitől, sem Orbántól, sem pribékjétől, sem az utcán grasszáló náciktól.”

Vadai Ágnes, aki nemrég a Jobbik-ot még nácinak nevezte, a radikális párt sztárvendége volt Jászberényben. Azért hívták meg a gyurcsánypárt alelnökét, hogy vele közösen beszéljék át az ellenzék és a családpolitika helyzetét.

"Jászapátiban, a körforgalom padjain már turbános török, nem is török, indiai vendégmunkások üldögéltek, valami helyi tehenészetbe dolgoznak, ott a környékbe" – mondta Bobák Zsolt. 

A helyi jobbikos képviselő a demográfia miatt aggódott, a DK képviselője, Gedei József pedig a Fidesz politikáján élcelődött.

"Kár, hogy nincs egy masina, ami gyerekeket csinál, az ember bedobná a pénzt a gyerekek meg jönnének kifelé, mert ha lenne a Fidesz politikája sikeres lenne."

Az ellenzék a közös témát is megtalálta, a térség fideszes országgyűlési képviselőjét, Pócs Jánost támadták.

"Jászberényben vagyunk, ebben a választókerületben itt is világossá kell tennem, hogy óriási szégyen, hogy ez az ember ma is országgyűlési képviselő lehet, szégyene ennek a választókerületnek, szégyene Jászberénynek -mondta Vadai Ágnes a DK alelnöke.

Vadai Ágnes meghívása azért is kapott sajtóvisszhangot, mert korábban leginkább ellenezte, hogy a balliberális blokk együttműködjön a Jobbikkal.

„Tahó, náci, lenyúló , kizsákmányoló és diktatórikus rezsim osztogatni és fosztogatni fog” - mondta 2013.09.14-én Vadai. 

A Gyurcsány-párti politikus nemrég még nácinak nevezte a Jobbikot és többször élesen bírálta őket. Amikor pedig Szávay István jobbikos képviselő azzal hencegett, hogy egy budapesti szórakozóhelyen leütött egy zsidó nőt, Vadai szinte azonnal távozásra szólította.

„Aki mást emberi méltóságában, származása, neme, szexuális orientáltsága miatt. nemcsak közszereplőként, hanem általában sérteget, de közszereplőként főleg, nincs helye az Országgyűlésben.”

Arról már az Origo írt, hogy a fórum jobbikos szervezője a kritikákra annyit reagált, hogy a feleknek nem kell szeretniük egymást ahhoz, hogy meghallgassák a véleményeket.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!