2023. 05. 29. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Hogyan csináljunk rossz filmet

Következik:

Célpont 23:30

Belföld

Vadai Ágnes már nem határolódik el a szélsőjobboldaltól

Elmenekült a kérdések elől Vadai Ágnes. A DK-s politikus korábban a betyársereggel összefüggésben úgy fogalmazott, hogy undorodik a náciktól. Híradónk azt szerette volna tudni, hogy ezt az ellenzéki közös jelölt esetében is fenntartja-e. Kálló Gergely levélben fogadott hűséget korábban a Betyársereg vezetőjének.

  • Vadai Ágnes már nem határolódik el a szélsőjobboldaltól

Markáns véleménnyel volt a DK-s Vadai Ágnes a szélsőjobboldali szervezetekről, konkrétan a Betyárseregről még 2014-ben. Vadai Ágnes szerettük volna szembesíteni korábbi kijelentéseivel, most, hogy a DK is támogatja a dunaújvárosi jobbikos képviselőjelöltet, Kálló Gergelyt, aki a szélsőjobboldali Betyárseregnek fogadott hűséget.

Szerettük volna megtudni, továbbra is elítéli-e a betyársereget, és undorodik, ahogy mondta, a náciktól. Vadai Ágnes azonban elmenekült kérdéseink elől.

Hitlert és Szálasi Ferencet éltető korabeli hangfelvételek hangzottak el egy a Hatvannégy Vármegye, az Új Magyar Gárda és a Betyársereg által korábban szervezett rendezvényen.

Kálló Gergely ennek a Betyárseregnek fogadott hűséget. Egy a szervezet vezetőjéhez címzett levelében Kálló azt írja, idézem: "Az én közvetlen környezetem nagy tisztelettel adózik felétek, és mi mindent megteszünk majd azért, hogy ne generálhasson senki köztünk feszültségeket.

A Jobbik továbbra is kitart a jelöltje mellett.

Lent voltam én is személyesen a dunaújvárosi kampányban, kiváló embert, jelöltet ismertem meg a személyében, és arra biztatom a térségben élőket, hogy adják rá a bizalmukat, én úgy gondolom, hogy Dunaújváros és környéke méltó képviselettel fog rendelkezni az országgyűlési választásokat követően, hogyha Kálló Gergely ezt megnyeri

- mondta a Jobbik országgyűlési képviselője, Magyar Zoltán. 

Dunaújvárosban azért kell időközi országgyűlési képviselőválasztást tartani, mert a térség képviselőjét, a jobbikos Pintér Tamást a város polgármesterévé választották. A voksolás február 16-án lesz.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!