2022. 11. 27. Vasárnap Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Magyarországi vadászatok 03:40

Belföld

V. Anita: Jakab Péter hazug és gátlástalan ember

Jakab Péter hazug és gátlástalan ember - így nyilatkozott a Jobbik elnökéről a párt korábbi szóvivőjének élettársa, akit elmondása szerint meg akart erőszakolni Földi István. A párt vezetői azzal mentegetőznek, hogy rögtön az eset után kellett volna a hatóságokhoz fordulni, nem pedig hónapokkal később. Az érintett nő élettársa, a szintén jobbikos Szilágyi György szerint Jakabot ezzel csak ki akarják mosdatni az ügyből, azért, mert amiért hónapokig nem lépett.

  • V. Anita: Jakab Péter hazug és gátlástalan ember

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!