2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

EB Sporthírek

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

Ungár Péter szerint Karácsony Gergely kezéből kicsúszott az irányítás + videó

Karácsony Gergely elveszítette a kontrollt Budapesten - jelentette ki az LMP társelnöke.

  • Ungár Péter szerint Karácsony Gergely kezéből kicsúszott az irányítás + videó

Ungár Péter arról beszélt, hogy a fővárosi járatritkítás okát sem tudta a főpolgármester megmagyarázni, de szerinte más ügyekben is elvesztette a kontrollt a városvezető és csapata.

Az LMP társelnöke szerint nem lehet érteni, hogy Karácsony Gergelyék mit csináltak és miért. Szerinte azt meg még kevésbé lehet érteni, hogy ebben az ügyben miért kell össze-vissza beszélni. Ungár Péter azt mondta: ez az egész azt jelenti, hogy nincs meg a főváros vezetésében a kontroll.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tetten érhető a hazánkat sújtó kettős mérce

Tetten érhető a hazánkat sújtó kettős mérce

Az államtitkár hozzátette: "A kettős mérce tetten érhető, büntetni akarták hazánkat azért, mert elutasítjuk az illegális migrációt és azért mert hazánk a béke ügyét képviseli a háborúval szemben."

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!