2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

"Üljön be a szerkesztőségbe lapot készíteni!" – vágta oda Hont András Magyar Péternek

Hont András beleszállt a HVG-be, szerinte akár Magyar Péter is szerkeszthetné a lapot. Az újságíró azt kommentálta, hogy több vezető munkatárs is otthagyja a portált.

A Mandiner beszámolt róla, hogy Dezső András mellett több vezető munkatárs is távozik a HVG-től. A történtekre Hont András Facebook-oldalán reagált.

„Hát, izé. Mindenesetre, ha még felmondana valaki, akkor majd a ChatGPT-forradalom megoldja az újságírást, vagy kérjék meg személyesen doktor Szöszit, hogy üljön be a szerkesztőségbe lapot készíteni, ennyit igazán megtehet azért cserébe, hogy az ötmilliós munka nélküli NER-jövedelem után az ellenzéki média ötmilliós munka nélküli EP-jövedelemhez juttatja” – írta közösségi oldalán az újságíró. 

Forrás: Mandiner - Hont András / Facebook

Fotó: Balint Szentgallay/NurPhoto via Getty Images

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Magyarország zázlóshajóvá vált + videó

Magyarország zázlóshajóvá vált + videó

Szijjártó Péter rámutatott: "Az itt dolgozók száma meghaladta a százezret, ami azt jelenti, hogy öt éven belül megduplázódott, az elmúlt öt év alatt megduplázódott, az üzleti szolgáltató központban dolgozó magyar emberek száma."

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!