2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Párizs szeme - Brassai Gilbert 03:00

Belföld

Újranyitottak az üzletek és a szolgáltatók, elmaradt a roham

Újranyitottak az üzletek, és a szolgáltatók is fogadhatnak már vendégeket. A fokozatos nyitás első napján sokan mentek fodrászhoz, manikűröshöz, de a roham elmaradt.

  • Újranyitottak az üzletek és a szolgáltatók, elmaradt a roham

Informatív videóban mutatta be a miniszterelnök a lépcsőzetes nyitás első lépéseit. Orbán Viktor kiemelte: erre azért van lehetőség, mert hazánkban már 2,5 millióan megkapták a védőoltást. Ismét üzemelhetnek a fodrászatok és egyéb szolgáltatók, fogadhatnak vásárlót az üzletek. Utóbbiak szigorú szabályok mellett, 10 négyzetméterenként egy vevőt engedhetnek be.

A kijárási tilalmat kezdetét este 10 órától tolták ki, ezért a boltok is tovább tarthatnak nyitva.

Fertőtlenítő takarítást végeznek ebben az ózdi szoláriumban. Az üzletvezető már nagyon várta, hogy ismét fogadhasson vendégeket.

Folyamatosan csengett a telefon ebben a zalaegerszegi fodrászatban. Nemcsak a szépülni vágyók, de az üzlettulajdonos is örült a nyitás hírének.

Az utolsó simításokat végzi vendége körmein Marincsákné Szilvia. A debreceni műköröm-kézápoló szakember elmondta: továbbra is ügyelnek a higiénés szabályok betartására.

Ez már egy budapesti, műszaki cikkeket forgalmazó áruház. A bejáratnál a távolságtartásra figyelmeztető táblát helyeztek el, valamint jelezték, egy időben hány fő tartózkodhat az üzlethelyiségben. Ezt továbbá egy számláló segítségével is nyomon követik, így ha a szabályok szerint megtelik az üzlet, az utcán kell várakoznia a következő vásárlónak.

A koronavírus-járvány miatt hozott korlátozások egy részét feloldották, a következő lépés április 19-én, a közép- és általános iskolák, valamint az óvodák megnyitása lesz.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!