2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

Újra rács mögött az alvilág bankára

Ismét elrendelte a Kúria az alvilág bankáraként is ismert Lakatos András előzetes letartóztatását.

  • Újra rács mögött az alvilág bankára

Kisbandi ügyében még a debreceni ítélőtábla döntött: A férfi csalás miatt öt év fegyházbüntetést kapott. A fellebbezést követően a másodfokú tárgyalás befejezéséig azonban nyomkövetővel ellátva, bűnügyi felügyelet alá helyezték, a legfelsőbb bírói szervezet viszont felülbírálta a korábbi döntést, és szökés veszélye miatt börtönbe küldte Lakatost.

„A kúria megváltoztatta az ítélőtáblának a döntését, és a terheltnek a letartóztatását rendelte el a másodfokú eljárás befejezéséig. Itt 5 évi szabadságvesztésre ítélték az ügy terheltjét, amely egy komolyabb tartalmú szabadságvesztés, ami önmagában megalapozza ennek a döntésnek az előfeltételét, de ugyanakkor a bíróságnak néznie kell, a letartóztatás további törvényi okait is, amelyeket a törvény tartalmaz, és ezek között szerepel a bűnismétlés veszélye és egyáltalán az a tény, ha a terhelt szökést követett el, vagy ettől kellene tartani” – nyilatkozta televíziónknak Kónya István, a Kúria elnökhelyettese. 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!