2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Belföld

Újra a Fidesznek van a legerősebb frakciója Gödön

Hétfőtől a Fidesz a legerősebb pártfrakció a gödi önkormányzati testületben, miután a Demokratikus Koalíció után a Lehet Más a Politika is hoppon maradt. Ezt írja a Magyar Nemzet Fülöp Zoltán, Göd alpolgármestere ugyanis felfüggesztette tagságát az LMP-ben. Közösségi oldalán úgy fogalmazott -idézem - : „Sajnos egyes ellenzéki pártok a gödi problémákat akarták felhasználni egymással szemben.” A képviselő-testületben így a "Fidesznek" négy, a "Momentumnak" három, a "Jobbiknak" pedig egy képviselője maradt, illetve a megszűnt "Együtt" van még jelen egy fővel. A többi képviselőt vagy kizárta pártja, vagy kilépett, mint a két DK-s. Balogh Csaba momentumos polgármester így negyedmagával abszolút kisebbségben van.

  • Újra a Fidesznek van a legerősebb frakciója Gödön

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult az Országgyűlés Svédország csatlakozásához az Észak-atlanti Szerződés Szervezetéhez (NATO). A képviselők 188 igen és 6 nem szavazattal, tartózkodás nélkül hagyták jóvá a csatlakozási jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló törvényt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!