2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

„Ujhelyi Istvánnak tisztáznia kell, ki újította föl szeged-szőregi házát”

  • „Ujhelyi Istvánnak tisztáznia kell, ki újította föl szeged-szőregi házát”

Ujhelyi Istvánnak tisztáznia kell, ki újította föl szeged-szőregi házát, ha a szocialisták európai parlamenti képviselőjének nincs titkolni valója, mutassa be a rekonstrukció megbízásait és számláit – mondta a KDNP szóvivője Szegeden. Nacsa Lőrinc emlékeztetett: a napokban a Szeviép építőipari vállalat egyik vezére azt vallotta, hogy cserébe az állami támogatásokért és megrendelésekért – egy közbeiktatott cég segítségével – teljesen felújították Ujhelyi István házat. A felújítások akkori értéke – a Szeviép-vezér szerint – 30-40 millió forint lehetett.

Azt látjuk, hogy napok óta idegesen menekül, a kamerák előtt cáfol és fenyegetőzik. Azt mondja, hogy mindenkit meg fog büntetni, mindenféle fenyegetésekkel él akár a sajtó képviselői iránt, akár politikusok iránt. Én azt gondolom, hogy itt az alkalom, hogy tisztázza magát. Az, hogy ő milyen lépéseket szeretne tenni az rátartozik. Szerintünk a legegyszerűbb lépés az az lenne, hogy tisztázná magát és megmutatná ezeket a dokumentumokat– mondta Nacsa Lőrinc.

A bíróságon találkozik mindenkivel, aki ilyeneket közöl – így reagált Ujhelyi István a korábbi Szeviép-vezér állításaira. Az MSZP-s európai parlamenti képviselő szerint hazugság, hogy 30-40 millió forintból a Szeviép finanszírozta volna a házfelújítását.

„Ez egy tipikus kampányhazugság. Fideszes tempó. Egy szó nem igaz ezekből az állításokból. A bíróságon találkozunk mindenkivel, aki ilyenek közöl” – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!