2022. 07. 03. Vasárnap Kornél, Soma napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Belföld

Újabb zaklatási ügybe keveredett Gréczy Zsolt

Újabb nő vádolja zaklatással a DK frakció-szóvivőjét. A Vadhajtások internetes lap egy levelet közöl, melynek írója azt állítja, a politikus május óta üzenetekkel és önmagáról készített obszcén fotókkal bombázza őt. A lap a fotókat is bemutatta, amelyeket a levél írója szerint Gréczy Zsolt küldött neki, ezeken hiányos öltözetben fotózza magát.

A teljes cikk ITT olvasható. (vadhajtasok.hu)

Egy hete Palányi Nóra, a Mi Hazánk egyik munkatársa a PestiSrácok-nak beszélt arról, hogy félreérthető üzenetekkel zaklatta őt a DK-s képviselő. Gréczy Zsolt szerint Palányi beszámolója nagyon torzít, legfeljebb a Fidesz politikai rágalomhadjárataként értelmezhető.

A DK szerint nem kifogásolhatóak Gréczy Zsolt fényképei

Egy képviselőnek is lehet magánélete - így reagált a Gréczy-ügyre a DK szóvivője. Barkóczi Balázs szerint a pártnak ezzel nincs dolga, bár azt szerencsétlennek tartja, hogy a politikusról ilyen képek kerültek nyilvánosságra.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Egyre több a nemi erőszak Svédországban

Az ellenzék szerint a szigorúbb büntetéseknek lenne visszatartó ereje, ezért a kereszténydemokraták új törvényjavaslatot terjesztettek be. Bugnyár Zoltán tudósított.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Megújul a budapesti vízhálózat

Megújul Budapest vízhálózata - jelentette be a főpolgármester közösségi oldalán. Karácsony Gergely közölte: a felújítás már a megvalósítási fázisba lépett, amelynek keretein belül jövőre jelentősen megújul Budapest vízhálózata. A projekt 85 százalékát uniós forrásból fedezik
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!