2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 20:00

Belföld

Újabb középiskolában jelent meg az LMBTQ-érzékenyítés

Újabb középiskolába szivárgott be az LMBTQ-ideológia- írja a Magyar Nemzet. Ezúttal a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium szervezett érzékenyítő programokat, ahol a legismertebb LMBTQ-szervezetek mellett, egy transzvesztita is előadást tartott a gimnázium diákjainak. Törökbálint fideszes alpolgármestere a lapnak elmondta: tudomása szerint kötelező volt a részvétel ezeken a programokon. Ráadásul mivel a gimnáziumnak hatosztályos része is van, az előadásokat nemcsak a nagyobbak, hanem akár a 13 éves gyerekek is hallhatták. Korábban az Eötvös József Gimnáziumban, és a Dózsa György Gimnáziumban is tartottak érzékenyítő programokat.

  • Újabb középiskolában jelent meg az LMBTQ-érzékenyítés

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!