2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Újabb hazugságok a csodamasinás férfi körül

A csodamasinás Németh Károly élettársa a Norcros Hungary Kft. ügyvezető igazgatója - tudta meg a Magyar Nemzet. Romoda Kinga cégvezető azonban a lap kérdésére elhatárolódott az önjelölt polihisztortól. Németh Károly korábban azt állította, hogy tanácsokat adott a cégnek, mivel szerinte ők akarták behozni azt a csodaszerkezetet, amely Németh állítása szerint 8 perc alatt mutatja ki a koronavírust.

  • Újabb hazugságok a csodamasinás férfi körül

Az ügyvezető igazgató és cége ugyan elhatárolódott Németh Károlytól, a Magyar Nemzet azonban kiderítette, Romoda Kinga élettársi kapcsolatban él a csodamasinával házaló férfival.

Az is kiderült, hogy a szocialisták kamuvideójából megismert, álmentős Németh Athinát rokoni szálak fűzik a férfihoz, amit a nő lánya meg is erősített.

A csodagéppel kereskedő Németh Károly és Németh Athina jelenleg is szoros kapcsolatban állnak egymással - mondta el Németh Athina lánya az M1-nek. A nő azt mondta:

mostanra nagybátyjával sem tartja a kapcsolatot, mert édesanyjához hasonlóan nála is azt tapasztalta, hogy nem tud különbséget tenni hazugság és valóság között.

A férfi a Hírklikknek azt állította, hogy több neves szakértő elismeréssel nyilatkozott a gépről, így Kásler Miklós miniszter, Horváth Ildikó államtitkár, Szlávik János infektológus és Jakab Ferenc professzor is – ám a Magyar Nemzet értesülései szerint ez nem igaz.

Az M1-nek ezután már mást mondott. Például azt, hogy a szakemberek nem dicsérték a készüléket. A férfi és a portál egymást is csúsztatással vádolta.

Kerestük az ügyben a Hírklikk nevű portált, írásos válaszukat még várjuk.

Néhány hete a férfi ikertestvéréről került nyilvánosságra az a felvétel, amelyen a szocialista Korózs Lajos egy magát mentőtisztnek nevező nővel beszélget a kórházi ágyak felszabadításáról.

Nem sokkal később kiderült: Németh Athina neve egyetlen egészségügyi nyilvántartásban sem szerepel, és egészségügyi végzettséget sem tud igazolni. Megrögzött hazudozó, sikkasztásért, valamint kuruzslásért is elítélték már Németh Athinát - ezt a nő lánya nyilatkozta nemrég a Hír TV-nek adott exkluzív interjújában. Németh Athina ügyében a rendőrség rémhírterjesztés miatt nyomozást indított.

HírTV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!