2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az életmentő - Semmelweis Ignác igaz története 03:00

Belföld

Újabb gazdaságélénkítő intézkedésekről döntött a kormány

Újabb gazdaságélénkítő intézkedésekről döntött a kormány - jelentette be Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter a kormányülést követően azt mondata: a gazdaság újraindításáért felelős operatív törzs újabb hét javaslatát fogadta el a kabinet. Így 100 milliárd forintos keretösszegben kedvezményes beruházási hitelt biztosít az Exim Bank a vállalkozásoknak, a kormány pedig a mikrovállalkozásoknak ad mikrohitelt legfeljebb 10 éves futamidőre és fél százalékos kamatra. Ugyancsak az Exim Bankon keresztül létrehoznak egy termőföld tőkealapot 400 millió eurós értékben. Felgyorsítják a közbeszerzési eljárást, a külföldi tulajdonú vállalatoknak megengedik, hogy húsz százalékra növeljék a külföldi alkalmazottaik létszámát. Emellett döntöttek a magyar építőanyag gyártás fejlesztéséről is.

  • Újabb gazdaságélénkítő intézkedésekről döntött a kormány

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Orbán Viktor pénteken Berlinben adott interjút a Kossuth Rádiónak. Ebben többek között Manfred Weberről néppárti vezetőről mondott meghatározásokat. Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei – Ferencz Orsolya miniszteri biztos, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese és Rákay Philip kreatív producer – kiderül a ma esti adásból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!