2024. 07. 20. Szombat Illés napja
Jelenleg a TV-ben:

Akik a hazára voksoltak

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Újabb belső konfliktusok a Jobbikban

Csak jogellenesen távolíthatják el a Jobbikból - ezt mondta Varga-Damm Andrea. A politikus szerint egy törvénymódosítás miatt rajta veri el pártja a port. Párttársa Sneider Tamás pedig arra panaszkodik, hogy a Jobbik vezetése az interneten próbálja lejáratni.

  • Újabb belső konfliktusok a Jobbikban

Még február elején mutatta be a Hírtv azt a hangfelvételt, amelyen a Jobbik új elnöke a párt belső konfliktusairól beszélt. Jakab Péter a tisztújító kongresszuson azt mondta, hogy sokan fognak majd távozni a pártból.

Csak néhány név, amit felsorolt Jakab Péter a hangfelvételen, a párt elnöke feketelistát készített azokról akikkel a jövőben nem szeretne együtt dolgozni. Ezen Varga-Damm Andrea neve is szerepel.

Varga Damm Andreát azután szólították fel, hogy adja vissza parlamenti mandátumát, hogy egy jogszabály előzetes véleményeztetése miatt állítólag bizalmi válság alakult ki vele szemben. A politikusnő különösnek tartja, hogy mindössze 3-4 óra leforgása alatt jogászként lett bizalomvesztett.

Közben a Jobbik egy másik alapembere körül is egyre nagyobb botrány bontakozódik ki. A korábbi pártelnököt Sneider Tamást akarja a Parlament alelnöki székéből eltávolítani a pártvezetés. Sneider azonban közölte: önként nem távozik.

Sneider Tamás közösségi oldalán arra panaszkodik, a Jobbik kommunikációs szakemberei a jelenlegi vezetés és Jakab Péter utasítására álprofilok mögé bújva szánalmas hiteltelenítési akciót folytatnak ellene.

Sneider Tamás és Varga-Damm Andrea pártban betöltött további szerepéről várhatóan hétfőn dönt a Jobbik.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!