2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Poltikai hobbista 17:55

Belföld

Szijjártó Péter: Magyarország semmilyen elosztási mechanizmusban nem vesz részt

Újabb menekültcsoport érkezett Magyarországra. A korábban Magyarországgal együttműködő afgán állampolgárokat gépjárműkonvojjal szállították a röszkei és a tompai idegenrendészeti központokba. A 114 felnőtt és 126 gyermek hatósági karanténba kerül, ellátásukról a magyar állam gondoskodik. Szijjártó Péter elmondta: rajtuk kívül más afgánokat is sikerült kimenekíteni, de őket amerikai és orosz kérésre hozták el Kabulból, így nem fogadjuk be őket. A külgazdasági és külügyminiszter leszögezte: Magyarország semmilyen elosztási mechanizmusban nem kíván részt venni.

  • Szijjártó Péter: Magyarország semmilyen elosztási mechanizmusban nem vesz részt

Kapcsolódó:

Augusztus 31-ig tart az afgán légihíd

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást + videó

Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást + videó

Ismét utcára vonulnak a melegek. Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást, emiatt a közlekedés sok helyen leáll vagy lelassul. A Híradóban a helyszínről kapcsoltuk tudósítónkat Futó Boglárkát.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!