2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Új épületbe költözik a női hajléktalanszálló Pécsett

Új épületbe költözhetnek Pécsett a női hajléktalanok. A Támasz Alapítvány a beruházást az „Átmeneti rehabilitációs intézmények korszerűsítése” című program keretében 100 millió forintból valósította meg.

  • Új épületbe költözik a női hajléktalanszálló Pécsett

Eddig egy félig romos óvoda épületben volt Pécsett a női átmeneti szálló és éjjeli menedékhely. Az új komplexumot, amely korábban moziként működött a Támasz Alapítvány alakította át 100 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatásból.

A konyha és a fürdő helyiségek mellett 4-12 ágyas szobákat alakítottak ki az épületben. A baranyai megyeszékhelyen nemrég korszerűsítették a férfi átmeneti szállókat is.

A Támasz Alapítvány egész évben 300 főnek tud éjszakai szállást biztosítani. Az új női éjjeli menedékhely szeptember elsején nyílik meg.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így használja ki az ifjabb Biden apja befolyását

Így használja ki az ifjabb Biden apja befolyását

Egyre gyűlnek a bizonyítékok, azzal kapcsolatban, hogy Joe Biden is részt vett fia ügyes-bajos üzleti ügyeiben, noha ezt fia, az ifjabb Biden tagadja. Joe Biden amerikai elnök ellen lassan a végéhez közeledik az alkotmányos felelősségre vonási eljáráshoz szükséges vizsgálat.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!