2023. 02. 08. Szerda Aranka napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 04:40

Belföld

Új baloldali „csillag” született az október 23-i tüntetésen - videó

„Ha el sem hiszed, hogy én, és mi vagyunk a jelen, és a kib@szott jövő” – szögezte le felszólalásában Pánkotai Lili.

  • Új baloldali „csillag” született az október 23-i tüntetésen - videó

A tanártüntetésnek induló, aztán baloldali tüntetéssé váló október 23-ai megmozdulás során egy pécsi végzős gimnazista, Pánkotai Lili egy slam poetry-re emlékeztető „művet” adott elő. 

„Csütörtök van, épp olyan, mint az összes többi a többi közül” – kezdte a gimnazista az előadását. Pár sor után azonban gyorsan obszcenitásba fordult a dolog és olyan magasröptű mondatok hangoztak el a színpadon mint: „Azt hiszed ki tudod törölni a gondolkodást? A f@szt!”, a „nekem soha nem az lesz az első, kedves HírTV, hogy éppen ki-kinek a f@szát szopja teli erőből, hanem, hogy vállalja-e a véleményét bárkivel szemben” illetve 

a f@szomat bele az ideológiákba”.

A felszólalás alatt többen ujjongtak és éljeneztek. Közben pedig egy másik tüntető egy „Putyin finom f@sz@” feliratú plakátot lengetett, amely már korábban is feltűnt a tüntetés alatt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk: Megdőlt a baloldali mantra

Vezércikk: Megdőlt a baloldali mantra

A baloldali kampányfinanszírozási botrány már annyira bűzlik, mint zebratetem az afrikai napsütésben. Nehezen érthető, hogy a folyton jogállamiságot kutató brüsszeli bürokraták hogyan tudják befogni annyira az orrukat, hogy semmit se érezzenek belőle.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A baloldali pártok szabadulnának a DK-tól és vezetőjétől

A baloldali pártok szabadulnának a DK-tól és vezetőjétől

Gyurcsány Ferenccel nem lehet összefogni - már ezt állítja a DK korábbi szövetségese, a Jobbik. Az MSZP antidemokratikusnak, a Momentum pedig hazugnak nevezte a pártot. A XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint azonban a korábbi összefogás többi pártja a Momentumon kívül nem tud alternatívát kínálni a választóknak, Gyurcsány Ferenc egyedül fogja leuralni a baloldalt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!