2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Kormányinfó 09:30

Belföld

Tüntetés a gyöngyöspatai kártérítésért

A gyöngyöspatai kártérítési perek miatt jogvédők tüntetést szerveztek Budapestre. A demonstráció ezekben a percekben kezdődött, a helyszínen van tudósítónk Tóth Benjamin.

  • Tüntetés a gyöngyöspatai kártérítésért

 

A gyöngyöspatai kártérítési perek miatt jogvédők tüntetést szerveztek mára Budapestre. A demonstráció 13 órakor a Nyugati téren kezdődött, majd a Kúria érintésével a Kossuth térre vonultak a tüntetők. A nemzet főterén beszédekkel folytatódott a demonstráció.

Helyszínen van tudósítónk Tóth Benjamin, aki 13 órától kíséri figyelemmel a tüntetést.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!