2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Belföld

Az eddigi kormányoknak ez nem sikerült + Videó

Az unió 27 tagállamából 23-ban haladja meg a költségvetési hiány a 3 százalékot, ezért ellenük túlzottdeficit-eljárás folyik. Győri Enikő EU-ügyekért felelős államtitkár a Hír Televízió Rájátszás című műsorában elmondta: Magyarország ellen már 2004-ben, az uniós tagságot követően indult meg az eljárás.

„Idén először mondhatjuk azt el, hogy a tavalyi évben már 3 százalék alá sikerült vinni a deficitet, ez nem sikerült az eddigi kormányoknak. Ugyanakkor ez még nem elegendő, további strukturális javulást kell elérnünk, nem voltunk elég eredményesek az Európai Bizottság szerdai véleménye szerint. Matolcsy miniszter úr nagyon konkrét intézkedéslistát küldött el az Európai Bizottságnak, további intézkedéseket várnak el tőlünk. Erre is készen állunk, a kormány mostantól legalább egy hónapon át heti három kormányüléssel készül” – jelentette ki Győri Enikő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Balatonalmádi, a békés kikötő + videó

Balatonalmádi, a békés kikötő + videó

Balatonalmádiba le kell hívni az embereket, hiszen a város a tavalyi évhez hasonlóan idén is számos programmal készül. Fabó Péter Balatonalmádi polgármestee és Borsné Simon Györgyi képviselőjelölt volt a Napindító vendége. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!