2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Troll: Fekete-Győr „Szamuely-díjas” interjúkat ad

Pártot alapít Berki Krisztián. Vajon mekkora szellemi kihívás mindez a többi ellenzéki pártnak? Tudják önök, kicsoda Szegő Péter újságíró? Mostantól bizonyosan eszükbe fog jutni, elmondjuk miről. A Fradi kitiltotta meccseiről a HVG-t és a Magyar Hangot. Hont András pedig számolásra buzdította Szabó Tímeát, meglátjuk, kijön-e a matek. A Troll vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel újságíró, Baczkó Norbert politológus voltak.

  • Troll: Fekete-Győr „Szamuely-díjas” interjúkat ad

„Fekete-Győr András interjút adott a Szabad Európának és ő azt mondta, hogy nem egyszerű kormányváltásról lesz szó. Rendszert, korszakot fognak váltani, és ha az ellenzéknek lesznek eszközei arra, hogy „fidesztelenítsék" a magyar államot és gazdaságot, akkor akár még a köztársasági elnököt is le fogják cserélni, Orbán Viktor pedig örökre keletre megy a nagy bukás után.”

-          vezette fel a témát M. Dobos Marianne.

„Ez Fekete-Győr Andrásnak már a sokadik „Szamuely-díjas” interjúja volt, de úgy gondolom, hogy ez lassan közelít afelé, ami a Momentum valójában. Tehát, hogy először csak újságírókat zaklatunk. Megyünk be, törünk rá szerkesztőségekre és kérjük számon az újságírót arról, hogy az általuk olyan nagyra tartott média- és sajtószabadságban mit merészelnek leírni – pláne politikusokról – és majd aztán szépen lassan ahogy haladunk és ahogy egyre inkább körvonalazódik körülöttük az az álom, hogy egyszer majd hatalomra kerülnek, úgy megfogalmazódnak azok a jól ismert cselekvési minták is, amik ilyenkor egy ilyen klasszikus figurához kötődnek.(…)”

-          mondta Baczkó Norbert.

Abban a pillanatban, amikor ezek a jóemberek a jogállamiságot zárójelbe akarják tenni, hogyha a hatályos jogszabályokkal szemben (…) és amelyek az ő felfogások szerint az EU alapelvei között szerepelnek, ezeket mind ők meg akarják szegni, akkor szerintem nem leszek egyedül, aki ez ellen, fogalmazzunk úgy, tiltakozni fog.”

-          reagált Boros Bánk Levente.

„Fekete-Győr korábban azt mondta, hogy – nem is olyan régen - , hogy Gyurcsány Ferencnek el kellene takarodnia a közéletből, most pedig rá akar hasonlítani és legjobb tanítványaként ”Szamuely-díjas” interjúkat ad.”

-          jegyezte meg Kacsoh Dániel.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Az idei európai parlamenti (EP) választáson újra döntést kell hozni a háború vagy béke kérdésében, márpedig a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten a Fidesz kampánynyitó rendezvényén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!