2024. 07. 18. Csütörtök Frigyes napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

Továbbra sincs döntés a Népligeti felüljáró jövőjéről

A népligeti felüljáró szerkezetéről végzett vizsgálat eredményei még nem ismertek - és ez lassan egy éve tart. Emiatt az autósok továbbra is folyamatos dugókra számíthatnak a környéken.

  • Továbbra sincs döntés a Népligeti felüljáró jövőjéről

Vigyázat! Munkavégzés! Omlásveszély! - Majdnem egy éve figyelmeztet ez a tábla a Népligeti felüljáró alatt.

 

 

A híd szerkezetéről végzett vizsgálat eredményei még mindig nem ismertek, ami azt eredményezi, hogy továbbra is bármikor közlekedési káosz alakulhat ki, hiszen ezen a szakaszon tűréshatáron mozog a forgalom, folyamatosak a dugók.

"Én most meglepődtem mert azt hittem, hogy lehet lehet alatta parkolni, de most szembesültem vele, hogy nem. Elkészül valaha? Tartok tőle, hogy nagyon sokára."

"El nem tudom képzelni, hogy miért állt eddig? Már mióta szétbontották."

"Nem szabad elhanyagolni ilyen sokáig egy ilyen hídnak az állagát, ezt már előbb kellett volna csinálni."

Ezek az általános vélekedések a népligeti felüljáró kapcsán. Az ügyben kerestük a Budapesti Közútkezelőt - délutáni híradónk kezdéséig azonban nem válaszoltak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Földrengés volt Nápoly közelében

Földrengés volt Nápoly közelében

Nápoly környékét 3,6 erősségű földrengés rázta meg csütörtökön reggel az olasz geofizikai és vulkanológiai intézet (INGV) közlése szerint.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Eljárás indul a Rádió 1 Balázsék című műsorszámával szemben

Eljárás indul a Rádió 1 Balázsék című műsorszámával szemben

Ismét a kiskorúak védelmére vonatkozó törvényi rendelkezések megsértése miatt indul eljárás a Rádió 1 Balázsék című műsorszámával szemben - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága csütörtökön az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!