2019. május 21.,
kedd, Konstantin napja

Továbbra is tarol jó néhány kamu csodatévő

Hír TV

2019. január 23., szerda 19:10

Csodák márpedig vannak – legalább is ezt állítja néhány magát gyógyítónak mondó ember. Pedig, mint ahogy az a Riasztás riportjából kiderül, az igazi természetgyógyászok csak szigorú törvényi keretek között tevékenykedhetnek. Mégis akadnak olyanok, akik egy esetleges börtönbüntetést is kockáztatva végeznek, finoman szólva is kétes értékű tevékenységet.

Hihetetlen távműtétek, áramló energiák, rontáslevétel, auramasszázs és még megannyi varázslat, amivel pár perc alatt csodás eredményeket érhetünk el az egészségünk, vagy szerelmi életünk javulásában, de anyagi problémáink is pik-pak megoldódnak, ha előtte zsebbe nyúlunk egy kicsit.

A gyógyító, jós, és ezoterikus biznisz a 90-es években élte virágkorát, melynek megvoltak a maga koronázatlan királyai, akik Harry Pottert, és az ősi druidákat megszégyenítő módon küldték az erőt, az energiát és oldottak meg minden felmerülő problémát. Ez azóta sem változott.

A Blasius & Agatha Spirituális Tanácsadó Központ például potom 35 ezer forintért árulja portékáját, egy anyagi biztonságot nyújtó karláncot. Hozzá pedig árukapcsolással hátproblémáira is van gyógyír mindössze 5 ezer forintért. A hülyének is megéri, gondolhatnánk, és valószínűleg ezt gondolták a központ üzemeltetői is.

További részletek a Riasztás adásában: