2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Továbbra is hatalmas számban rohamozzák meg a határokat az illegális bevándorlók

Egyre agresszívabbak az illegális bevándorlók. Növekszik a migrációs nyomás a magyar határon. Bakondi György a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója kijelentette: a biztonság előfeltétele a Magyarország határainak védelme, ezért a kormány mindent megtesz, hogy megállítsa az egyre agresszívabb illegális bevándorlást. Az elmúlt 24 órában a rendőrök összesen 660 határsértőt tartóztattak fel és 170 bevándorlót akadályoztak meg, hogy belépjenek az ország területére.

  • Továbbra is hatalmas számban rohamozzák meg a határokat az illegális bevándorlók

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!