2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Belföld

További fegyelmi eljárások a végrehajtók ellen

Újabb 25-30 fegyelmi eljárás indulhat végrehajtók ellen a már folyamatban lévő kilenc ügy után – írja a Napi Gazdaság.

A lapnak a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamarához kijelölt miniszteri biztos hangsúlyozta: az évi egymilliárd forintból gazdálkodó szervezet pénzügyi, jogi és informatikai átvilágítása jelenleg is zajlik. A kormánybiztos áprilisban tesz javaslatot a csaknem kétezer embert foglalkoztató szervezet átalakítására. Szekér Judit azt mondta: a bizalom visszaszerzése a cél. Az, hogy az adósok fizessenek, de ne sérüljön emberi méltóságuk az eljárások során.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!