2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Lélektáncosok – A Bozsik Yvette Társulat 30 éve 03:00

Belföld

Tovább gyűrűzik a hídpénzbotrány

  • Tovább gyűrűzik a hídpénzbotrány

Újabb összefüggésre bukkantt a Mandiner a hídpénzbotrány két kulcsfigurája, Vig Mór praxisától már eltiltott jogász, illetve Hegedüs Dániel ügyvéd között. Kiderült: a Lánchíd-pénzekkel kitömött, Vighez köthető Sunstrike Hungary Kft.-nek ugyanott, a Rómer Flóris utca 55. szám alatt van a székhelye, mint ahol Hegedüs ügyvédi irodája megtalálható.

Az interneten fellelhető céges információk a Sunstrike címeként a második emelet 1. ajtót tüntetik fel, miközben Hegedüs Dániel és a Hegedüs és társai ügyvédi iroda több forrás, így például egy idén február végén megjelent cikk szerint a második emelet 2. ajtó alatt érhető el.

A hivatalos adatok szerint ugyan Hegedüs Dánielnek nincs köze a Sunstrike-hoz, az azonos cím ugyanakkor megerősítheti a két férfival szembeni gyanút, de nézzük előbb az előzményeket!

Ahogy azt már többször megírtuk, Vig Mórt (aki nem mellesleg Vig Dávid Amnesty-vezér testvére) tavaly novemberben vették őrizetbe, majd tartóztatták le, miután belebukott egy sok száz milliós számlagyárba. 

A NAV 33 helyszínen tartott házkutatást és foglalt le pénzeket. Kiszálltak többek között Hegedüs Dánielhez is, aki ezek szerint részese lehet a bűncselekménynek. Ma már az is tudható, hogy a hatóság a Vig Mór ellen indított eljárás keretében tavaly év végén házkutatást tartott a Lánchíd felújítását végző A-Híd Zrt.-nél is. 

A teljes cikket a Mandiner oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!