2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Belföld

Tovább folytatódik a baloldal politikai csatározása Miskolcon + videó

Tovább folytatódik a baloldal politikai csatározása Miskolcon. A DK és az LMP polgármesterjelöltje levélben korrupció és pénzszórás gyanúját vetette fel Veres Pállal és csapatával szemben.

  • Tovább folytatódik a baloldal politikai csatározása Miskolcon + videó

A helyi Fidesz-KDNP szerint felbomlott a haszonszerzés miatt létrehozott ellenzéki összefogás.

Élesedik a belharc a baloldalon, a miskolci polgármestert támadja a DK-ezt írta pár napja a Magyar Nemzet. Nyilvánosságra hozta a polgármesternek írt levelét a DK országgyűlési képviselője. Hegedűs Andrea még tavaly fordult a város első emberéhez.

Írásában felszólította Veres Pál-t, hogy állítsa le a pénzszórásokat és ne vásároljon túlárazott telkeket, ingatlanokat. Az ügy pikantériája, hogy a DK is része annak a frakciónak, amellyel koalícióban irányítják a megyeszékhelyet.

A botránnyal kapcsolatban a polgármester hallgatásba burkolózott.

Fotó: Boon/Bujdos Tibor

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Megműtötték Gulyás Gergelyt

Megműtötték Gulyás Gergelyt

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert megműtötték. A beavatkozás sikeres volt. A műtétet követő rehabilitáció időszakában Gulyás Gergely helyettesítését a parlamentben és a kormányülésen Panyi Miklós államtitkár, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese látja el.
Álhír, hogy a balodali tüntetők megtelítették a Kossuth teret

Álhír, hogy a balodali tüntetők megtelítették a Kossuth teret

A baloldali ellenzéki pártok - az LMP kivételével - vasárnap délután a budapesti Kossuth téren gyűltek össze. A közös államfőválasztás elérésére hivatott rendezvényen természetesen a baloldali sajtó is képviseltette magát, és arról számolt be, hogy milyen nagy volt az érdeklődés az esemény iránt, azonban a valóság ennél jóval másbb képet fest.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!