2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Belföld

Tovább éleződik az MSZP-s belharc

Tiltakozik a pártközpont döntése ellen az MSZP Pest Megyei Területi Szövetsége.

  • Tovább éleződik az MSZP-s belharc

Állásfoglalásukban közölték: nem fogadják el az MSZP központi döntését, amelynek értelmében szervezetük küldöttjei nem kapnak lehetőséget az országos tisztújító kongresszuson való véleménynyilvánításra.

A szövetség szerint a döntés hátterében személyi és politikai okok állnak, ezért a küldöttgyűlésük egyhangú szavazással kiáll Mesterházy Attila társelnök-jelölt mellett.

A szervezet kitért arra is: megtartották megyei tisztújításukat, elnöknek pedig Kovács Barnabást választották, akit egyúttal felhatalmaztak Pest megye MSZP-s politikai képviseletével.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult az Országgyűlés Svédország csatlakozásához az Észak-atlanti Szerződés Szervezetéhez (NATO). A képviselők 188 igen és 6 nem szavazattal, tartózkodás nélkül hagyták jóvá a csatlakozási jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló törvényt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!