2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Napi aktuális 05:00

Belföld

Tóth Bertalan: Tovább csábítja a Gyurcsány-párt a szocialistákat

Cserbenhagyásos gázoláshoz hasonlította a két szocialista polgármester távozását a pártból, Zugló MSZP-és polgármestere. Horváth Csaba azt mondta: emberileg csalódott a két politikusban. A szocialisták elnöke az ATV-ben pedig arról beszélt: több párttársa arról számolt be, hogy a DK megkörnyékezte őket. A Gyurcsány-párt ezt továbbra is tagadja.

  • Tóth Bertalan: Tovább csábítja a Gyurcsány-párt a szocialistákat

A DK tudja biztosítani azt a hátteret...

- így magyarázta még múlt héten az MSZP 18. kerületi polgármestere, hogy miért fordít hátat a szocialistáknak és a 3. kerület vezetőjével együtt miért ül át Gyurcsány Ferencék pártjába. Szaniszló Sándor a közösségi oldalára feltöltött videóban azzal érvelt: a Dobrev Klára által ismertetett célkitűzések jelenthetnek megoldást a kerületi problémákra.

 

A mindennapi életben is van úgy, hogy találkozunk jellemtelenségekkel - reagált a kilépések hírére az MSZP elnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Tóth Bertalan hozzátette: vannak a pártban is olyanok, akik az érdekeik mentén hozzák meg döntéseiket. A pártelnök emellett elismerte: barátjának gondolta Kiss Lászlót és Szaniszló Sándort, ezért személyesen is megviselte távozásuk. A szocialista pártelnök azt is elmondta, hogy országjárása során több párttársa arról számolt be, hogy a DK megkörnyékezte őket.

Május 32. napját választottam erre

- így reagált Zugló MSZP-s polgármestere arra a kérdésre, hogy ő otthagyná-e a szocialista pártot. A kerületvezető azt mondta: nem kapott a DK-től megkeresést. Két politikustársának távozását pedig cserbenhagyásos gázoláshoz hasonlította. Horváth Csaba hozzátette: emberileg csalódott a két politikusban, nem fair módon távoztak a párból.

Barkóczi Balázsnak nincs tudomása arról, hogy a DK-s politikusok személyesen keresik fel a szocialistákat, így biztatva őket az átlépésre - közölte a Gyurcsány-párt szóvivője. Barkóczi Balázs azonban hangsúlyozta: nem szabad, hogy ez hatással legyen a pártok együttműködésére.

Nem csak a két polgármester fordított hátat a szocialistáknak, korábban Botka László és Szanyi Tibor is otthagyta a pártot.

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt felhívása + videó

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a jűlius elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Az amerikai nagykövetséggel kapcsolatban álló jobbikos vezérkar beállt Magyar Péter mögé - írja a Magyar Jelen. A lap szerint az amerikai nagykövettel vacsorázó Gyöngyösi Márton a Jobbik teljes infrastruktúráját és használható embereit átirányította a Tisza Párt projektjéhez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!