2024. 04. 12. Péntek Gyula napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

Törvénytelen a mai pedagógussztrájk

Törvénytelen a mai pedagógussztrájk - írja az emberi erőforrások minisztériuma. Közleményükben kiemelik: bár az ügyben született egy elsőfokú határozat, a döntés nem jogerős.

  • Törvénytelen a mai pedagógussztrájk

Az Emmi közleménye arra is kitér, hogy a tanulók tankötelezettsége fennáll, hétfőn iskolába kell menniük. Ezért is kérik a szakszervezeteket, hogy ne teremtsenek káoszt. Közben a Magyar Nemzet szúrta ki, hogy kék szalag viselésére buzdítja a tanárokat a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete és a Pedagógusok Szakszervezete, ami Márki-Zay Péter jelképe, az EMMI szerint a kék szalag kitűzetése azt jelzi, hogy a tanársztrájk baloldali kampányakció.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!