2022. 01. 19. Szerda Sára, Márió napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Tömeg Kékestetőn

Kapcsoltunk a Kékestetőre, ahol ott van kollégánk, Szűcs Dániel.

Szinte teljesen megtelt a Kékestető a havazás utáni hétvégén. A kirándulók szánkókkal, csúszkákkal érkeztek, de volt olyan is, aki egy kiadós téli túra miatt látogatott a Mátrába. Bár folyamatosan üzemelnek a hóágyúk, síelni egyelőre még nem lehet, ha azonban a hideg időjárás kitart, egy hét múlva már ehhez is megfelelő lesz a pálya állapota.

Önfeledten szánkóztak kicsik és nagyok a Kékestetőn a friss hóban. A legtöbben a családjukkal érkeztek egy kis téli kikapcsolódásra. Szinte teljesen megtelt az ország legmagasabb pontja, a kirándulókat azonban a tömeg sem zavarta.

A hideg időjárás sem zavarta az embereket, a legtöbben jókedvűen hógolyóztak, csúszkáltak a hóban.

A hóágyúk szombat reggel óta folyamatosan üzemelnek, síelni azonban még nem lehet, hiszen a pálya egyelőre nincs megfelelő állapotban ehhez, nem elég vastag a hóréteg. A területre így egyelőre szigorúan tilos a belépés.

Ha a hideg időjárás és a körülmények kitartanak, hamarosan a sípálya is megnyithatja kapuit, a tervek szerint egy hét múlva már síelni is lehet majd a Kékestetőn.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Elfogás

A szlovák és a magyar rendőrök közös vasúti járőrszolgálata nyolc migráns előállítását eredményezte.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!