2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Csinibaba 20:05

Belföld

Több párt politikai üzenetet is párosított az ünnephez

Húsvétra készülődnek a pártok is, közösségi oldalukon kívánnak kellemes ünnepeket a követőiknek. Vannak, akik a Bibliából idéznek, mások aktuálpolitikai témákkal egészítik ki jókívánságaikat.

  • Több párt politikai üzenetet is párosított az ünnephez

Lázár János, Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor nevét is beleköltötte a Momentum Mozgalom húsvéti köszöntőjébe. A párt Facebook oldalán olvasható locsolóvers mellett egy a szervezet logójának színével és húsvéti motívumokkal díszített köszöntés kapott helyet.

Az LMP is üzent követőinek a közösségi oldalon: egy pár, nyúlfüleket formázó levéllel kívánt a zöldpárt kellemes húsvéti ünnepeket.

Csatlakozott a sorhoz a magyar szocialista párt is: a Párbeszéddel közösen tették ki köszöntőjüket. Ők politikai üzenetet is párosítottak az ünnephez: húsvéti grafikájukon megjelenítették politikai üzenetüket az európai parlamenti választás időpontjával együtt.

A Jobbik nagypéntekre, és egyúttal Jézus szenvedésére emlékezett. A párt mindezt egy bibliai idézettel és keresztekkel illusztrálta.

A Mi hazánk mozgalom a keresztre feszített Krisztus képével üdvözölték a Nagypénteket.

A Kereszténydemokrata néppárt egy tudósítást osztott meg a szent három napról még Nagycsütörtökön. Ezt kiegészítette Harrach Péter, a párt frakcióvezetője bejegyzésével, amelyben mindenkinek csendes, elmélyült felkészülést és Áldott Húsvétot kívánt.

A kormány részéről Németh Szilárd honvédelmi miniszterhelyettes egy egyenruhásokról és tojásfestésről készült fotógyűjteményt posztolt Facebook-oldalán.

Hasonlóképpen tett Kósa Lajos országgyűlési képviselő is, aki festett tojással és tulipánokkal illusztrálta köszöntését.

Gulyás Gergely kancelláriaminiszter az Olajfák hegyéről posztolt képet és Reményik Sándor: Lefelé menet című versét idézte.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!