2024. 04. 12. Péntek Gyula napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

Több mint hetven iskola, összesen majdnem hétszáz tanár tiltakozik ma a tanárelbocsátások ellen

Néhány iskolában rendkívüli szünetet rendeltek el, több intézményben pedig ülősztrájkba kezdtek a diákok. Az újabb demonstrációk azt követően indultak, hogy a Belügyminisztérium közölte: 8 tanár közalkalmazotti jogviszonya december elsejétől rendkívüli felmentéssel megszűnt azért, mert részt vettek a polgári engedetlenségben.

  • Több mint hetven iskola, összesen majdnem hétszáz tanár tiltakozik ma a tanárelbocsátások ellen

Délben néhány százan, diákok és szülők gyülekeztek a budapesti Karinthy Frigyes Gimnázium előtt, hogy így tiltakozzanak az iskola tanárainak kirúgása ellen. A részt vevők a 18. kerületi tankerületi központ elé vonultak, ahol a „szabad ország, szabad oktatás” jelszavakat skandálták.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!