2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Táncdalfesztivál '66 - A Nagy Generáció születése

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Több mint 20 ezer járat maradhat ki az országos Volán-sztrájkban + videó

Második napjába lépett az országos sztrájk a Volánnál. A szakszervezet tájékoztatása szerint az autóbuszvezetők a hétfő esti üzemzárásig csak az elégséges szolgáltatást biztosítják. Úgy tudni, hogy ma a helyi közlekedéseben csaknem 3300, a helyközi közlekedésben több mint 19 ezer járat marad ki.

  • Több mint 20 ezer járat maradhat ki az országos Volán-sztrájkban  + videó

Pécsen a Volán mellett a helyi közlekedést bonyolító Tüke Busznál is sztrájk van. A helyszínről kapcsoltuk Szilágyi Jenő kollégánkat. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!