2021. 09. 26. Vasárnap Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Hírek 18:00

Belföld

Tizenhárom milliárdot költött az egészségügyre a kormány

– Az elmúlt egy hónapban 13 milliárd forint értékben adtunk át egészségügyi beruházásokat, amelyek jól mutatják a kormány törekvésének, azaz a magyar egészségügynek és ellátórendszernek soha nem tapasztalt léptékű fejlesztésének eredményeit – mondta Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere a Facebook-oldalán vasárnap.

Az átadott fejlesztéseket sorolva Kásler Miklós elmondta: átadták a Korányi intézet nővérszállóját, az Országos Onkológiai Intézet új melléksebészeti tömbjét, és felújították a Jahn Ferenc Kórház urológiai osztályát.

A beruházások sorát folytatva a miniszter kiemelte, hogy a Pécsi Tudományegyetemen modern képzési körülményeket garantáló fejlesztés valósult meg, a Debreceni Egyetem onkoradiológiai klinikai épületének átadásával pedig egymillió ember onkológiai kezelésének feltételei javíthatók.

Kásler Miklós kiemelte: a Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet egy új, világszínvonalú műtőt kapott, az Országos Mentőszolgálat számára pedig húsz új mentőautót adtak át, melynek köszönhetően a mentőszolgálat járműparkjának átlagos életkora 4,8 évre csökkent.

Mint arra emlékeztetett: az Egészséges Budapest program keretében tizedikként átadták Dunakeszi szakorvosi rendelőjét is, melynek köszönhetően egy új, modern alapellátási központtal gazdagodott az ország legdinamikusabban fejlődő térsége.

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Már a DK, a Jobbik és a Párbeszéd is kihátrált a szocialista Tóth Csaba mögül

Félmilliárd forint értékű ingatlant titkol el Tóth Csaba? 2021. szeptember 26.

Karácsony Gergely kihátrált Tóth Csaba mögül

A szocialista politikust (b) ellenfele, Hadházy Ákos korrupcióval vádolta meg. 2021. szeptember 26.

Fidelitas: Soha többé baloldal!

Az ifjúsági szervezet szerint Karácsony Gergely nem látja el a főpolgármesteri teendőit és egyáltalán nem izgatják a budapesti állapotok. 2021. szeptember 26.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!