2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Tizedik jubileumi Mikulás Futás

Idén már tizedik alkalommal szervezték meg a Mikuláss futást a budapesti Margit-szigeten. Az eseményre nem csak látássérült sportolni vágyók hanem egészségesek is érkezhettek, ők viszont bekötött szemmel versenyezhettek, így némi hátrányból indultak hiszen elsősorban nekik volt szokatlan így a futás. Egy vagy két szigetkört tehettek meg a bátor vállalkozók, önkéntesek segítségével. A megmérettetésen a miskolci Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola, négy vakvezető kutyája is lefutotta gazdájával a távot.

  • Tizedik jubileumi Mikulás Futás

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!