2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Sajtóklub 08:05

Belföld

„Tiltott kampányfinanszírozás!” feliratú molinóval várták a főpolgármestert

Tiltott kampányfinanszírozás! Mennyit kaptatok az amerikai júdáspénzből? – ezzel a feliratú molinóval várták a Fidelitas tagjai a Fővárosi Közgyűlés szerda reggeli ülése előtt Karácsony Gergely főpolgármestert.

  • „Tiltott kampányfinanszírozás!” feliratú molinóval várták a főpolgármestert

Az újságírók most is kordonok mögé szorítva várták a képviselőket a Városháza folyosóján. Karácsony Gergely több mint tíz percet késve, nem állt meg az újságíróknak, hogy feltegyék neki a kérdéseiket.

A képviselők megtárgyalják többek között az M3-as metróvonal infrastruktúrájának rekonstrukciójáról szóló javaslatot. Sajtóhírek szerint az előterjesztés az áramellátási és biztosítóberendezési rendszerek, valamint a metrószerelvény vezérlési rendszerei közötti műszaki kapcsolatrendszer szabályozásáról szól. Ezek mellett tárgyalnak majd az egyes budapesti ingatlanoknak a magyar állam tulajdonába és Budapest V. kerület önkormányzata vagyonkezelésébe kerülésével kapcsolatos kérdések rendezéséről, amely több közterületet érint, köztük a Vörösmarty és a Podmaniczky teret.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!