2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Belföld

Teljesen érdektelen, hogy mit mond a LIBE Bizottság

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hivatalos közösségi oldalán számolt be róla, hogy a Sieci lengyel hetilapban megjelent az a hír, hogy a LIBE Bizottság jelentésével kapcsolatban felmerült, hogy a jogállamisághoz kötnék az európai uniós támogatások kifizetését.

  • Teljesen érdektelen, hogy mit mond a LIBE Bizottság

A javaslat valószínűleg támogatást fog majd kapni az Európai Parlamentben.

Szijjártó Péter a Facebookra feltöltött videón elmondja, hogy a magyar kormány számára teljesen érdektelen, hogy mit mond a LIBE Bizottság, mivel az egy politikailag motivált testület.

Annak az összemosása, hogy a Lengyelországnak és Magyarországnak szerződések szerint járó Európai Uniós összegeket egy szubjektív feltételnek kívánják alávetni, elfogadhatatlan – tette hozzá a magyar diplomácia vezetője.

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult az Országgyűlés Svédország csatlakozásához az Észak-atlanti Szerződés Szervezetéhez (NATO). A képviselők 188 igen és 6 nem szavazattal, tartózkodás nélkül hagyták jóvá a csatlakozási jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló törvényt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!