2023. 02. 07. Kedd Tódor, Rómeó napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Teljesen érdektelen, hogy mit mond a LIBE Bizottság

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hivatalos közösségi oldalán számolt be róla, hogy a Sieci lengyel hetilapban megjelent az a hír, hogy a LIBE Bizottság jelentésével kapcsolatban felmerült, hogy a jogállamisághoz kötnék az európai uniós támogatások kifizetését.

  • Teljesen érdektelen, hogy mit mond a LIBE Bizottság

A javaslat valószínűleg támogatást fog majd kapni az Európai Parlamentben.

Szijjártó Péter a Facebookra feltöltött videón elmondja, hogy a magyar kormány számára teljesen érdektelen, hogy mit mond a LIBE Bizottság, mivel az egy politikailag motivált testület.

Annak az összemosása, hogy a Lengyelországnak és Magyarországnak szerződések szerint járó Európai Uniós összegeket egy szubjektív feltételnek kívánják alávetni, elfogadhatatlan – tette hozzá a magyar diplomácia vezetője.

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A baloldali pártok szabadulnának a DK-tól és vezetőjétől

A baloldali pártok szabadulnának a DK-tól és vezetőjétől

Gyurcsány Ferenccel nem lehet összefogni - már ezt állítja a DK korábbi szövetségese, a Jobbik. Az MSZP antidemokratikusnak, a Momentum pedig hazugnak nevezte a pártot. A XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint azonban a korábbi összefogás többi pártja a Momentumon kívül nem tud alternatívát kínálni a választóknak, Gyurcsány Ferenc egyedül fogja leuralni a baloldalt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!