2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Teljes jóváhagyást kapott a Pfizer/BioNTech oltóanyaga az Egyesült Államokban

Elsőként a világon megkapta az amerikai gyógyszerfelügyelet teljes körű használatbavételi jóváhagyását az Egyesült Államokban a Pfizer/Biontech koronavírus-oltóanyaga. Ez azt jelenti, hogy a vakcina a 16 évesnél idősebbek számára már nem csak egészségügyi veszélyhelyzetben használható. Szakértők azt várják, hogy a döntés segíthet növelni a lakosság oltásokba vetett bizalmát. Világszerte eddig több mint 300 millió adagot adtak be a vakcinából. A jelentés készítői ez alapján azt hangsúlyozzák, hogy rendkívül ritka a súlyos mellékhatás és 97 százalékos védelmet nyújt a koronavírus ellen.

  • Teljes jóváhagyást kapott a Pfizer/BioNTech oltóanyaga az Egyesült Államokban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!