2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Tarlós: János a keresztneve, nem pedig Mindenható!

Tarlós István nem mondott le azokról a budapesti nagyberuházásokról, amelyeket a hírek szerint Lázár János kancelláriaminiszter le akar állíttatni.

A kancelláriaminiszter arra hivatkozik, hogy a beruházásokra a brüsszeli előírások miatt nem adható uniós pénz. A főpolgármester a Napi Gazdaságnak adott interjúban azt mondta: a 3-as metró felújításához garanciát ad a kormány. Tarlós István a Margitsziget, az állatkert és a Lánchíd fejlesztéséről sem mondott le.

– Nem tudom, Lázár Jánostól mit lehetett konkrétan hallani. Ami elhangzott állítólag tőle, személy szerint nem hallottam. Egyébként is, János a keresztneve, nem pedig Mindenható! Nyilván meg fognak születni bizonyos végleges döntések az uniós források, a fejlesztési pénzek vidék és főváros közti megosztásáról. Úgy gondolom, hogy ebben az alkudozásban – különös tekintettel arra, hogy mégis egy politikai közösséghez tartozunk – olyan nagyon rossz esélyekkel nem indulok és nem indul a főváros – vélekedett a főpolgármester.

Közben a Fővárosi Választási Bizottság nyilvántartásba vette Tarlós Istvánt a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjeként. A városvezető első kihívójaként a Jobbikos Staudt Gábort regisztrálták, aki szintén összegyűjtötte a szükséges ötezer ajánlást.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!