2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Tarlós: Falus honnan veszi a bátorságot?

30-35 milliárd forinttal többe kerülne a kocsik felújításánál, ha új szerelvényeket vásárolnának a 3-as metró vonalára – ezt a főpolgármester mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

Tarlós István beszélt Falus Ferenc főpolgármester-jelöléséről is. Azt mondta: több szerénységet vár a volt tiszti főorvostól, és arra kéri, ne riogassa az embereket. A baloldali kis pártok közös jelöltje hétfői közleményében azt írta, Tarlós István kockáztatja a fővárosiak életét azzal, hogy halogatja a metrófelújítást.

Teljes a tájékozatlanság

– Honnan veszi Falus úr a bátorságot ahhoz, hogy hol kvázi lenácizza nemcsak a kormányt és a jelenlegi pártszövetséget, hanem gyakorlatilag közvetve az ország népét is. A 3-as metróval kapcsolatban teljes tájékozatlanságról tesz tanúbizonyságot, nyilvánvalóan az uniós szabályokat sem ismeri, és riogatja a lakosságot. Én egy szakmai stábbal készülök ezekre a feladatokra. Ha már Falus úrnak a kollégái ennyi éven keresztül, két évtizeden keresztül semmit sem kezdtek a 3-as metróval, picit szerényebben kellene viselkednie, különösen, hogy nem ért hozzá – mondta Tarlós István.

Tekintse meg a főpolgármesterrel készült teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar – Elfogták a lengyel unokázós bandát+ videó

Radar – Elfogták a lengyel unokázós bandát+ videó

A lengyel, a német és a magyar célkörözési egységek egyszerre csaptak le unokázós csalókra. A hazánkban tartózkodó lengyel szökevényt Budapesten fogták el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Reagált az adóhatóság Karácsony Gergely kirohanására

Reagált az adóhatóság Karácsony Gergely kirohanására

A politikus azután fakadt ki, hogy házkutatást tartott a Nemzeti-Adó és Vámhivatal Karácsony Gergely jogi főtanácsadójánál és ügyvédjénél. Nem mellesleg a nyomozók nemrégiben a Mediawork szerkesztőségében is jártak, ahol nagy mennyiségű iratot foglaltak le.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!