2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Zsuzsi asztala 11:00

Belföld

Tarlós: A Római-part továbbra is a főváros utolsó védetlen helye

A vízügyi főigazgatóság állásfoglalását kéri a főpolgármester a Római-parti gátról.

Tarlós István egy árvízi védekezésről szóló konferencián megköszönte a szakemberek nyári munkáját, de hangsúlyozta, hogy a Római-part továbbra is a főváros utolsó védetlen helye. A városvezető rövid távú politikai haszonszerzésnek nevezte az ellenzék magatartását a tervezett mobilgát ügyében.

„Árvízi időszak előtt és után, irányított, jól meghatározható kör által vezényelt negatív kampány folyik a Római-part ellen. Részben mondható ez szerecsenmosdatásnak és elhallgatásnak, részben felelőtlenségnek. Ha megfigyelik, csak egyetlen dolgot nem mondanak a kritikusok, hogy mit kellene szerintük csinálni. Mert hogy mit nem, arról sokat beszélnek” – mondta Tarlós István.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!