2022. 10. 01. Szombat Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 22:50

Belföld

Tállai András: Már 236 ezer babakötvény van

Már 236 ezer gyermeknek van babakötvénye, ami az egyik legjobb magyar befektetés - jelentette ki a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára. Tállai András elmondta: a családtagok és az állam befizetései révén 107 milliárd forintnál is nagyobb összeg kamatozik már a gyermekeknek, ami 25 százalékot meghaladó növekedés a tavaly év végi mintegy 80 milliárd forintos állományhoz képest. Az államtitkár felhívta a figyelmet arra is, hogy az évente a befizetések után járó tíz százalékos állami támogatáshoz az összegnek december 31-ig meg kell érkeznie a babakötvényhez tartozó Start számlára.

  • Tállai András: Már 236 ezer babakötvény van

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!