2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Belföld

Tagadja Karácsony Gergely, hogy Hadházy tájékoztatta Bíró László korrupciós ügyéről

Minden email fiókját megnézte, de nem kapott levelet Hadházy Ákostól - ezt állította a főpolgármester. Karácsony Gergely kijelentette, hogy a Párbeszéd a független képviselőtől nem kapott információt Bíró László ellenzéki jelölt korrupciógyanús ügyéről. Hadházy kedden azt mondta, bizonyítani tudja, hogy az ellenzéki pártok vezetőinek értesülniük kellett az ő jelzéseiről, amelyet Bíró korrupciógyanús ügyéről tett.

  • Tagadja Karácsony Gergely, hogy Hadházy tájékoztatta Bíró László korrupciós ügyéről

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!