2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Szombat délután születhet döntés a budapesti korlátozásokról

A mai napon születhet döntés a budapesti korlátozásokról. Erről szintén a miniszterelnök beszélt a Kossuth Rádióban. Orbán Viktor hangsúlyozta: az élet újraindításának feltételei megvannak, de a védekezést folytatni kell. A kormányfő hozzátette: Budapest esetében különösen felelősen kell eljárni, mivel itt van a legtöbb fertőzött. A miniszterelnök elmondta, délelőtt egyeztet virológusokkal, valamint orvosszakértőkkel, és ezt követően születhet meg a döntés, amely hétfőtől léphet életbe.

  • Szombat délután születhet döntés a budapesti korlátozásokról

Orbán Viktor akár már májusban visszaadhatja a veszélyhelyzeti kormányzási jogosultságot

Orbán Viktor valószínűleg még májusban visszaadja a veszélyhelyzeti kormányzásról szóló jogosítványt a Parlamentnek. Erről a miniszterelnök beszélt Belgrádban, ahol Alexandar Vucic szerb elnökkel tárgyalt. A kormányfő kifejtette: Magyarország és Szerbia is megnyerte a maga első csatáját a járvány ellen. Hozzátette: az Európai Unió nem tudott segíteni a járvány kezelése során, de Kínára és a közép-európai partnerekre bármikor lehetett számítani. A rendkívüli kormányzás kapcsán azt mondta, hogy a különleges jogrendet bevezető országok sikeresebben harcoltak a járvány ellen. Az országot ért bírálatok kapcsán pedig kijelentette: bocsánatkérést vár az igaztalan vádak miatt.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hazudott Magyar Péter + videó

Hazudott Magyar Péter + videó

A szakember szerint a hatóság végzése, miszerint valótlan állításokat tett a Tisza párt alelnöke, aláássa a politikus hitelességét.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!