2023. 03. 25. Szombat Irén, Irisz napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Pajtakult 03:00

Belföld

Szombat délután születhet döntés a budapesti korlátozásokról

A mai napon születhet döntés a budapesti korlátozásokról. Erről szintén a miniszterelnök beszélt a Kossuth Rádióban. Orbán Viktor hangsúlyozta: az élet újraindításának feltételei megvannak, de a védekezést folytatni kell. A kormányfő hozzátette: Budapest esetében különösen felelősen kell eljárni, mivel itt van a legtöbb fertőzött. A miniszterelnök elmondta, délelőtt egyeztet virológusokkal, valamint orvosszakértőkkel, és ezt követően születhet meg a döntés, amely hétfőtől léphet életbe.

  • Szombat délután születhet döntés a budapesti korlátozásokról

Orbán Viktor akár már májusban visszaadhatja a veszélyhelyzeti kormányzási jogosultságot

Orbán Viktor valószínűleg még májusban visszaadja a veszélyhelyzeti kormányzásról szóló jogosítványt a Parlamentnek. Erről a miniszterelnök beszélt Belgrádban, ahol Alexandar Vucic szerb elnökkel tárgyalt. A kormányfő kifejtette: Magyarország és Szerbia is megnyerte a maga első csatáját a járvány ellen. Hozzátette: az Európai Unió nem tudott segíteni a járvány kezelése során, de Kínára és a közép-európai partnerekre bármikor lehetett számítani. A rendkívüli kormányzás kapcsán azt mondta, hogy a különleges jogrendet bevezető országok sikeresebben harcoltak a járvány ellen. Az országot ért bírálatok kapcsán pedig kijelentette: bocsánatkérést vár az igaztalan vádak miatt.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Macron és Ursula von der Leyen Kínába utazik

Macron és Ursula von der Leyen Kínába utazik

Emmanuel Macron és Ursula von der Leyen áprilisban Pekingbe utazik, hogy tárgyaljanak a kínai elnökkel. A francia elnök a kétnapos brüsszeli csúcs után tartott sajtótájékoztatóján kifejtette: látogatásuk célja, hogy nyomást gyakoroljanak Hszi Csin-Pingre, hogy rávegye az orosz elnököt a háború lezárására.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A legfontosabb a legkiszolgáltatottabbak védelme

A legfontosabb a legkiszolgáltatottabbak védelme

A legfontosabb a legkiszolgáltatottabbak védelme – hívta fel a figyelmet Rétvári Bence. Az államtitkár hozzátette: éppen ezért a gyermekvédelmi törvényt több ponton is kiegészítik, hogy még szélesebb körű legyen a gyermekek védelme. A törvény szigorításáról várhatóan nyárig dönt a kormány.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!