2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Szivárványos padot adtak át Budapesten az egyik baloldali kerületben

Szivárványos padot avattak a Baranyi Krisztina vezette Ferencvárosban egy Soros Györgyhöz köthető szervezetnek köszönhetően. Az Amnesty International Magyarország és a Ferencvárosi Önkormányzat a Budapest Pride Közösségi Fesztivál keretében avatta fel az első szivárványos köztéri padot Budapesten.

  • Szivárványos padot adtak át Budapesten az egyik baloldali kerületben

Az LMBTQ közösség tagjainak védelme érdekében szivárvány színűre festettek egy padot Ferencvárosban. Az akciót a Soros György által támogatott Amnesty International kezdeményezte, a kivitelezésben pedig a baloldali kerületvezetés segített. A projekt szervezői szerint a pad átfestése biztonságot nyújt, és támogatja az LMBTQ kisebbséget.

A padnak azonban a Ferencvárosban élők többsége nem örül.

A lakók egy része és a ferencvárosi Fidesz-frakció is úgy gondolja, hogy lennének fontosabb ügyek a kerületben mint, hogy egy padot szivárvány színűre fessenek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Fontos figyelmeztetés az MLSZ-től a magyar-szerb meccs kapcsán

Fontos figyelmeztetés az MLSZ-től a magyar-szerb meccs kapcsán

Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője felhívta a figyelmet arra, hogy senki ne vásároljon privát, vagy más egyéb csatornákon jegyet a magyar válogatott mérkőzéseire, mert ez "rendkívül sok veszéllyel jár", többek között olyan hamis, vagy többször nyomtatott belépőkhöz is juthatnak ilyen módon, amelyekkel aztán nem tudnak belépni a stadionba.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!