2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Szinte nemzeti ünnep a Pride Niedermüller szerint

Niedermüller Péter hétfői Facebook-bejegyzésében „már-már” nemzeti ünnepnek nevezte a Pride-ot. Erzsébetváros DK-s polgármestere a melegfelvonulást „köszöntötte” a posztjában, amely szerinte „a lehető legerősebb kiállás az egyenjogúság a szabadság és a demokrácia mellett”.

  • Szinte nemzeti ünnep a Pride Niedermüller szerint

A Gyurcsány-párti politikus azt is fejtegette, hogy szerinte „bátorságukért” csodálni és segíteni kellene azokat az embereket, akik születési nemüktől függetlenül élnek. Nem ez volt az első eset, hogy Niedermüller a többségi társadalommal szemben különböző kisebbségeket favorizáló kijelentést tett. Az év elején például „rémisztő képződménynek” nevezte a fehér, keresztény, heteroszexuálisokat, s ezzel erős tiltakozást váltott ki a lakosság körében.

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

A hídpénz-botrányt is napirendre vennék a balliberális politikusok az Európai Parlamentben?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!